25 d’octubre, 2011

Fruits de tardor: recepta amb bolets

Risotto amb bolets

Ingredients:

400 gr d’ arròs, 1 o 2 cebes tendres, 1 pastanaga, 1 porro gruixut, 500 gr de bolets, 1l de caldo, oli i sal.

Preparació:

1. Poseu a coure amb una mica d’oli i a foc lent el porro, la pastanaga i la ceba tendra picats.

2. Netegeu els bolets, talleu-los i afegiu-los a la verdura. Condimenteu-ho i ofegueu-ho tot junt.

3. Afegiu-hi l’ arròs i torneu-ho a ofegar. Aneu afegint-hi el caldo mentre remeneu.

4. Deixeu-ho coure 20 minuts. A mesura que es vagi fent l’arròs, hi aboquem més caldo i ho remenem.

5. Serviu aquest risotto de bolets en una safata adornat amb una branca de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada