Ms Marvel,una nova heroïna a la zona còmic

Fa un temps que Marvel ens va sorprendre amb un nou còmic protagonitzat per una superheroïna, la Ms. Marvel. Es tracta d’un nou personatge, però agafa el nom d’un personatge creat als anys 70, la Carol Danvers.
Quin tipus d’heroïna és ? La seva habilitat principal està basada en la plasticitat i la capacitat de canviar de forma. Això fa que pugui canviar la forma del seu cos, créixer i  encongir-se. Dit tot això, Ms Marvel és una noia normal, s’anomena Kamala Khan, una adolescent de classe mitjana baixa que es troba a  l’últim any de l’institut. És musulmana amb ascendència pakistaní, filla d’immigrants, ha crescut als Estats Units i té punts de vista diferents als seus pares que són més conservadors. Viu a Nova Jersei i un bon dia rep un do sorprenent que ella accepta per a lluitar contra les injustícies.
Aquesta és una col·lecció perfecte per a iniciar-se en la lectura de còmics de superherois, és un còmic que no demana tenir grans coneixements sobre el món Marvel, ni haver vist altres sèries per poder gaudir de les aventures, tot es va explicant dins del còmic. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

25 N a la Biblioteca

Arguments per utilitzar twitter en una comunitat educativa (1)