Què ens mou?




L'espai digital de la biblioteca @BiblioEugeni ha organitzat aquesta tarda l'activitat #kfedOrs com a cloenda del curs. Aquesta activitat esta encaminada en crear un espai de debat, un cafè d'idees, crear un ambient distès on les idees flueixin.
Potser no ens hem centrat amb un tema concret i això ens ha portat a parlar una mica de tot: de la visió que tenim de les noves tecnologies al centre, de les metodologies de l'aprenentatge, dels usos que en fa cada un dels membres de la comunitat educativa de les xarxes socials ...
Sí, hem parlat molt i de moltes coses però hem arribat a una bona conclusió. A les cinc persones que ens hem trobat aquesta tarda ens mou el mateix: l'entusiasme per aprendre. I això ho volem encomanar a tota la nostra comunitat escolar. Crear "comunitat", crear xarxes de col.laboració per transmetre passió i entusiame.
Bé, i per això l'espai digital s'ha posat deures per aquest estiu: documentar-se en l'ús del facebook en el món de l'educació i conèixer millor l'entorn moodle.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

25 N a la Biblioteca

Arguments per utilitzar twitter en una comunitat educativa (1)