Gran èxit en l'inici de curs del Club de lectura

Aquest dilluns 26 d'octubre ens vam reunir a la biblioteca per a  iniciar el nou curs al Club de lectura. A la convocatòria hi van assistir els antics membres, i els nous. La nostra grata sorpresa ha estat l'èxit de participació que ens ha portat ha fer dos clubs de lectura.



En el primer club, format pels antics membres, llegirem el llibre "El Racó de Penèlope" de Pasqual Alapont.
 I en segon, el llibre "Ales de foc" de Laura Gallego.




Dir-vos que les inscripcions encara estan obertes, només cal que passeu per la biblioteca durant el primer pati o a la tarda de dilluns a dijous. La bibliotecària us donarà la informació necessària, en farà la inscripció i us facilitarà un exemplar del llibre.

Aquesta activitat es realitza un cop al mes, el dia de la setmana és un dilluns a les 4h de la tarda. Les properes trobades seran el 23 de novembre i 30 de novembre.

Comptem amb el suport de l'AMPA Eugeni d'Ors, i de la Biblioteca Torras i Bages que ens facilita els lots de llibres, tants exemplars del mateix llibre com lectors tenim inscrits, a més d'organitzar activitats dirigides al públic juvenil.

Les persones responsables del club són les dues professores: Sílvia Gisbert, responsable Punt-edu, i Carme Salvadó; a més de la bibliotecària, Isabel Boada.

Al llarg del curs, també s'aniran realitzant activitats relacionades amb la lectura i els llibres. Ara estem treballant en una sessió de lectures de por pel dia 5 de novembre oberta a tothom.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

25 N a la Biblioteca

Arguments per utilitzar twitter en una comunitat educativa (1)