Visites de primer d'ESO

Com cada any la biblioteca organitza unes visites per a l'alumnat de primer d'ESO. Començarem aquest divendres 11 de febrer amb dos grups i el proper divendres amb els altres dos. Aquesta visita es fa en hora de català i el grup ve a la biblioteca a conèixer l'espai i els serveis. Durant la visita es fa una breu explicació del seu funcionament i es fan diverses activitats que ajuden a conèixer el material i els serveis que poden trobar a la biblioteca.
Una de les activitats serà entrar en aquest blog i deixar algun comentari de la visita.

Comentaris

  1. la visita a la biblioteca a sigut molt interessant per que em apres una cosa més sobre l'institut, tambe hem vist que si amaga en cada racó de la biblioteca.
    Lia i Meritxell

    ResponElimina
  2. vaig apendre coses noves i m'ho vaig passar bé

    ResponElimina
  3. La visita a la biblioteca m'ha ajudat a moltes coses, com per exemple a orientar-me quan vagi a buscar llibres, enciclopèdies, diccionaris...

    Crec que desprès d'aquesta visita a la biblioteca, aniré moltes més vegades a la biblioteca per buscar moltes coses.

    ResponElimina
  4. La visita a la biblioteca m'ha servit per moltes coses com, per exemple orientar-me a la hora de buscar llibres, diccionaris, enciclopèdies, revistes...

    Desprès d'aquesta visita crec que aniré moltes vegades més a la biblioteca perquè abans no sabia on trobar les coses però ara sí.

    I a més a més també aniré a la biblioteca a fer deures i/o estudiar en les hores de pati que ho necessiti o que estigui plovent.

    ResponElimina
  5. La visita a la biblioteca m'ha servit per moltes coses com, per exemple orientar-me a la hora d'anar a buscar llibres, revistes, diccionaris, enciclopèdies...

    També, després d'aquesta visita crec que aniré molt més a la biblioteca per estudiar o fer qualsevol cosa perquè ja sé on estan totes les coses.

    A més a més pots anar a estudiar les hores del pati que tu necessitis, que això ho puc necessitar qualsevol dia d'examen.

    ResponElimina
  6. Jo el divendres no hi vaig ser, pero he anat altres dies a l'hora del pati i es un espai on es pot treballar i fer les tasques en tranquil·litat i silenci.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

25 N a la Biblioteca

Arguments per utilitzar twitter en una comunitat educativa (1)